Infó line: +36 (30) 286 7946 (Kérj visszahívást!) tigrissziv2015@gmail.com

Üzleti lehetőség Önnek

  • Rugalmas munkaidőben, egyéni időbeosztásban dolgozhat!
  • Munkatársaink orvosi hátteret, folyamatos segítséget kapnak. Így átütő hatékonysággal és biztonságosan (tanácsadónk orvosi felelősséggel segít) népszerűsíthetik a legkorszerűbb orvosi módszert, amely nagyfokú hatékonysága ellenére nem jár mellékhatásokkal és veszélyekkel, mivel természetes hatóanyag. A készítmény éppen ezért bárki számára megvásárolható, és megfizethető.
  • A tanácsadók magas, nemzetközi szintű jutalékot kapnak.

Az Őssejt Aktiváló Faktor hatását egy féléves program, kromoszómavizsgálattal alátámasztotta a Da Vinci intézetben.

Ezzel bizonyították az életkor hosszabbodására gyakorolt, és a sejtgyógyító hatást.

Ezeket a hatásokat, orvos szakértőnk előadásokon és személyes konzultációkon elmagyarázza. A tapasztalatok, statisztikák, és a mostani kísérletes bizonyítékok, ami miatt ÉPPEN MOST a legérdemesebb bekapcsolódni a népszerűsítő munkába.

Csináljunk együtt történelmet!

A bérezés teljesítmény alapú, de már az első hónapban is heti rendszerességgel számíthat fizetésre. 

Az első lépések, érdeklődő barátainknak információt adni az ingyenes orvosi tanácsadással kapcsolatban, elküldeni az Őssejt Aktiváló Faktor hatásáról orvosi összefoglaló e-mailünket. 

További lépések: Baráti beszélgetések formájában (hirdetéseinkre jelentkezőknek is) információkat adni, az őssejt aktiválásról, a készítmények használatáról, az orvosi konzultációról, és előadások időpontjáról. Lakóhelyén Ön is szervezhet tárgyalásokat, előadásokat. 

Előnyt jelent: a jó kommunikatív készség, optimista szemléletmód, kitartás, a szükséges marketing, és üzletvezetési ismereteket folyamatosan elsajátíthatod. A készítmények hatékonyságát szakértő segítségével megismerheted.

Elérhetőségeinken részletes információt kaphat.

OLDALINFÓ

Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

A 100%-os visszavásárlási garancia megelégedettségi garancia, viszont a megmaradt termékek esetében kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

KÖZLEMÉNY

A LifePharm GN termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú táplálék-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!