Infó line: +36 (30) 286 7946 (Kérj visszahívást!) tigrissziv2015@gmail.com

Orvosi áttörés! 

Az Őssejt Aktiváló Faktor és a telomer kapcsolata

A telomer kutatásnak nagy figyelmet szentelnek az utóbbi időben a táplálkozás és öregedés gátlás tudományában. A telomerek védik a sejtosztódások során a kromoszómák épségét. Ezeknek a védősapkáknak a hossza határozza meg, hogy a kromoszómák hány osztódásra képesek, vagyis a testünk sejtjeinek élettartamát és egészségét. Egy mostani tanulmány kromoszóma mérésekkel bizonyítja, hogy az Őssejt Aktiváló kapszula elősegíti a hatékony sejt védelmet, és az egészséges sejtfejlődést azáltal, hogy a telomerek megőrzik a hosszúságukat és vitalitásukat.

A történelmi felfedezés bizonyítja, hogy az Őssejt Aktiváló kapszula napi alkalmazása hosszabb telomereket eredményez. Ez pedig hosszabb életkort jelent!

A kutatók hangsúlyt helyeznek a telomerase fontosságára, mely enzim felelős a telomerek hosszának a növekedéséért. A vizsgálatok kutatják a legjobb táplálkozási összetevőket, amelyek támogatják az egészséges telomer hosszúságot. Hosszútávú tanulmányok megerősítik, hogy az a diéta, mely gazdag antioxidánsokban, sovány húsokban, gyümölcsökben, zöldségekben, olíva olajban, és teljes kiőrlésű gabonákban, támogatja a megfiatalított telomer hosszúságot, amely egy igen fontos faktor az öregedési folyamat lelassításában.

Mivel a rövid telomerek gátolják a sejtek kifejlődését, erős összefüggés van az egészségügyi problémák megjelenése és az életkor előre haladása között. A különösen nagy stressz, a kialvatlanság, a nyugati magas zsírtartalmú étkezés, és más egészségtelen körülmények vezetnek a rövidebb telomerekhez.

Az Őssejt Aktiváló Faktor elősegíti a telomerase enzim aktivitásának fokozódását

Tudósok elindítottak egy klinikai tanulmányt arra vonatkozóan, hogy meghatározzák, vajon az Őssejt Aktiváló Faktor elősegíti-e a kívánatos telomer hosszúságot. Dr Rafael Gonzalez a kaliforniai DaVinci Biológiai Tudományok Intézetében, nyolc személyt figyelt meg, akik naponta 2 x 2 Őssejt Aktiváló kapszulát fogyasztottak 180 napig.

A kísérleti alanyok, akik Őssejt Aktiváló kapszulát szedtek, de nem változtattak az étkezésükön és az életvitelükön, egyértelmű bizonyítékkal szolgáltak a telomerek hosszabbodására. A tanulmány kiderítette, hogy az Őssejt Aktiváló kapszula szedése elősegíti és védi a telomerase aktivitást, ami viszont hosszabb, hatékonyabb telomereket eredményez.

A tanulmány igazolt más megfigyeléseket is: pl. Az Őssejt Aktiváló Faktor támogatja az optimális anyagcserét, hozzájárul a gyulladáscsökkentő komponensek működéséhez, és a specifikus növekedési faktor tartalom szükségszerű a kötőszövet és az erek kifejlődéséhez, és kijavításához.

Kimutatták, hogy az Őssejt Aktiváló Faktor segíti a sejtregenerációt, és a kiegészítő növekedési faktorok, valamint az FGF-2 meghatározó szerepet játszanak az egészséges sejtfejlődésben. Kiegészítik egymást a többi anti-aging programok, mint a következetes testgyakorlás, a megfelelő táplálkozás és a wellness módszerek, vagyis a jólétet segítő módszerek.

Magyar orvostanár (Dr. Molnár Csaba) megjegyzése: Az eredményekből látszik, hogy a telomerase aktivitás minden résztvevőnél növekedett, de változó mértékben. Még nem tudjuk, mi történik a vizsgálat folytatásakor, de az már látszik, hogy az egyéni különbségek miatt érdemes a készítményt hat hónap után is szedni, hogy mindenki elérje az optimális szintet. Akinél pedig ez hamar bekövetkezik, ott érdemes ezt a szintet fenntartani. Az adagolást és a kiegészítő életmód tanácsadást az egyénekhez kell igazítani.

Számos életmódbeli változtatással tudjuk segíteni, hogy őssejtjeink egészségesen fejlődjenek, kijavítva a beteg és öregedő sejteket. Az ősi kultúrák wellnessét saját kutatásaim alapján könyvekben foglaltam össze. Gyógynövényekből számos cég készít olyan termékeket, amelyeknek van hatása az őssejtjeinkre és a telomerekre. Érdemes a gyógynövényeket is alkalmazni. De mi lehetne hatékonyabb, mint az az Őssejt Aktiváló Faktor, amit a természet az emberi méhlepényben és a megtermékenyített tojásban is kifejezetten arra alkotott, hogy az egészséges sejtfejlődést végig kísérje, védje életünk során. Sajnos ezt a gondoskodást teszi tönkre életünk során a sokféle ártalom.

Sejtszintű öregedés

Egy egészséges ember élettartamát, fiatalosságát az elfogyó telomer hossza határozza meg.

Mit tegyünk, hogy sejtjeink megfiatalodjanak?

OLDALINFÓ

Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

A 100%-os visszavásárlási garancia megelégedettségi garancia, viszont a megmaradt termékek esetében kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

KÖZLEMÉNY

A LifePharm GN termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú táplálék-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!