Infó line: +36 (30) 286 7946 (Kérj visszahívást!) tigrissziv2015@gmail.com

Őssejt Aktiváló Essential Csomag rendelés

Az Essential csomag mindegyik termékből 1-1 dobozt tartalmaz, tehát magát az Őssejt Aktiválót, ezen felül pedig az Omega Komplex, az Anyagcsere Javító és az Immun Erősítő része még a csomagnak. Ennek ára 110,90 € + 27% ÁFA, így bruttó 140,84 € az ár. Ehhez a szállítási költség előre utalás esetén 1.500, utánvétes rendelés esetén 2.500 forint. A termékek 5-8 munkanapon belül érkeznek meg hozzád. Ne felejtsd el, hogy rendelésedre 30 napig 100 %-os pénzvisszafizetési garancia érvényes (kivéve a szállítási költséget).

Az alábbi űrlap értelemszerű kitöltésével tudod megrendelni a már kiválasztott csomagot. Az Őssejt Aktiváló Essential csomag vásárlással jogosult leszel arra, hogy a jelenleg elérhető legjobb nagykereskedelmi áron juss hozzá az Őssejt Aktiváló termékekhez. Megrendeléseddel arra is jogosulttá válsz, hogy a későbbiekben akár 1 doboz terméket is nagykereskedelmi áron vásárolhass meg, amennyiben csatlakozol a LifePharm Global Network világméretű hálózatához, tehát így a későbbiekben is mindig nagykereskedelmi áron tudsz rendelni bármilyen Őssjet Aktiváló terméket. A csatlakozás nem kötelező, de ha csatlakozol, az sem jár semmiféle jövőbeli kötelezettséggel vagy költséggel!
Ha a termékekkel kapcsolatosan szeretnél szakorvosi konzultációt kérni, akkor jelöld be azt is, hogy időpontot egyeztethessünk!

Őssejt Aktiváló Essential csomag megrendelés


OLDALINFÓ

Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

A 100%-os visszavásárlási garancia kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

KÖZLEMÉNY

A LifePharm GN termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú táplálék-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!